MINI TORT DIN "FRISCA" SI MURE

Reteta aceasta este foarte gustoasa si e buna vara mai ales pentru ca se consuma rece.Idea am luat-o de aici.


INGREDIENTE:

- 100g miez de nuca
- o cana fugi de cocos uscati
- o cana mure
- 2 linguri de miere

*Puteti folosi nuca de cocos proaspata ,va iesi mai cremoasa frisca.
*Puteti folosi zmeura sau visine iese la fel de gustos.
*Puteti folosi fructele proaspete sau congelate.

PREPARARE:
Punem in blender miezul de nuca,nuca de cocos,mierea si mixam bine pana devine o pasta cremoasa. Cu ajutorul unei forme asezam frisca si deasupra punem murele proaspete ,le apasam usor cu lingura ca sa patrunda in compozitie si deaspra ornam cu cateva mure si un sos pe care il preparam asa:
-puem o mana de mure in blender si mixam,daca este nevoie mai adaugam 1-2 linguri de apa . Dam tortul la congelator aproximativ 45 minute pentru a se intari.

*Nu trebuie sa inghete.

         
                                       VA  DORESC : POFTA  BUNA !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMBINAREA CORECTA A ALIMENTELOR

LAPTE DE NUCI ROMANESTI

SMANTANA VEGANA