Pages

.

duminică, 13 aprilie 2014

BROWNIE CU COCOS ( RAW VEGAN )


INGREDIENTE BLAT :
- 270 g migdale
- 257 g cocos ramas in urma laptelui 
- 167 g lapte de cocos ( nu ml am cantarit in g )
- 30 g unt de cocos
- 5 linguri carob 
- 4 linguri generoase cu miere cristalizata 


PREPARARE BLAT :
Mixam laptele de cocos impreuna cu mierea  , carobul si untul de cocos topit pe baie de aburi. Macinam migdalele si le adaugam ciocolatei , amestecam bine, adaugam si fulgii de cocos si amestecam pana se incorporeaza bine .  Asezam blatul intr-o tava dreptunghiulara si apasam bine cu mainile . 


INGREDIENTE GLAZURA :
- 100 g unt de cocos
- 7 linguri apa 
- 4 linguri carob 
- 3 linguri miere

PREPARARE :
 Topim untul de cocos pe baie de aburi , incalzim putin si mierea sa fie mai lichida (nu depasim 40 º )  si apoi punem toate ingredientele in paharul mixerului vertical si mixam bine . Turnam glazura peste blat si dam la congelator pt 1 ora si jumatate pana se intareste bine ( nu trebuie sa inghete ) , apoi pastram in frigider . Taiem prajitura dupa preferinta , decoram cu fructe daca dorim si servim . Este delicioasa si va invit sa va convingeti :p




2 comentarios:

Natalia spunea...

Cat de bine arata!

DANIELA ALEXANDRU spunea...

Multumesc Natalia !

Trimiteți un comentariu