Salata de ghebe cu maioneza vegana .
Azi va prezint o reteta delicioasa incercata de curand , si anume o sala de ghebe cu maioneza vegana , cremoasa si delicioasa !

                                                    INGREDIENTE:

                                         -Un bol cu ghebe fierte si scurse 

                                         -un catel usturoi

                                         -o mana patrunjel verde 

                                         -2 felii rosii uscate  (optional)

                                         -4-5 linguri  maioneza vegana



Ghebele se toaca marunt cu un cutit de ceramica mai mare , apoi se adauga usturoiul ras, rosiile uscate (rosiile le-am cumparat, sunt rosii uscate si hidratate in ulei si apoi scurse de surplusul ulei ), patrunjelul tocat si maioneza. Se amesteca bine cu o ligura de lemn si apoi se serveste cu multa pofta . 
Noi servit alaturi de castraveti murati in otet de mere (facuti acasa) si paine de casa uscata in cuptor . Alta varianta ar fi paine uscata, unsa cu ulei de masline si usturoi. 
Va doresc pofta buna si sper sa va fie de folos reteta ! 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMBINAREA CORECTA A ALIMENTELOR

NECTAR DE MACESE RAW

LAPTE DE NUCI ROMANESTI