Salata de ghebe cu maioneza vegana .
Azi va prezint o reteta delicioasa incercata de curand , si anume o sala de ghebe cu maioneza vegana , cremoasa si delicioasa !
-Un bol cu ghebe fierte si scurse
-un catel usturoi
-o mana patrunjel verde
-2 felii rosii uscate (optional)
-4-5 linguri maioneza vegana
Ghebele se toaca marunt cu un cutit de ceramica mai mare , apoi se adauga usturoiul ras, rosiile uscate (rosiile le-am cumparat, sunt rosii uscate si hidratate in ulei si apoi scurse de surplusul ulei ), patrunjelul tocat si maioneza. Se amesteca bine cu o ligura de lemn si apoi se serveste cu multa pofta .
Noi servit alaturi de castraveti murati in otet de mere (facuti acasa) si paine de casa uscata in cuptor . Alta varianta ar fi paine uscata, unsa cu ulei de masline si usturoi.
Va doresc pofta buna si sper sa va fie de folos reteta !
Comentarii
Trimiteți un comentariu