LAPTE DE MIGDALE

Aceasta reteta o gasiti aici in video.


    
     INGREDIENTE :
  
     -  100 g  migdale
     -  1 lingura miere
     -  1 litru  apa
     -  aroma de vanilie ( o bucatica baton de vanilie )

     PREPARARE :
    
Migdalele  le  punem  la  inmuiat  de  seara  pana  a  doua  zi.  Adaugam  in  blender  migdalele ( scurse de apa in care au stat ) ,vanilia , mierea si  un  litru de  apa  calduta .Mixam  bine  aproximativ  2  minute. Apoi  cu  ajutorul unui  tifon  strecuram  laptele si pulpa ramasa o  servim  pe paine impreuna cu laptele pentru a disfruta de toate beneficiile migdalelor impreuna (laptele + pulpa ).

         POFTA  BUNA !!! 

Comentarii

  1. de unde ai luat baton de vanilie? eu m-am uitat si nu am vazut prin magazine?!!

    RăspundețiȘtergere
  2. de la kaufland.Unde sunt toate mirodeniile,chiar intr-un colt de raft,sta sa cada.Sunt doua batoane intr-o eprubeta de sticla ,numai ca nu au intotdeauna.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

COMBINAREA CORECTA A ALIMENTELOR

NECTAR DE MACESE RAW

LAPTE DE NUCI ROMANESTI