SHAORMA VEGETARIANA

                                                         INGREDIENTE 2 SHAORMA

INGREDIENTE CLATITE :
- 85 g faina integrala
- 200 ml apa minerala (o cana goala de un deget)
- o lingura suc de rosii
- o lingurita amestec de condimente ( reteta aici )
- o lingura ulei de masline
- sare

 PREPARARE:
Amestecam bine toate ingredientele si coacem clatitele in tigaie la foc potrivit.


INGREDIENTE UMPLUTURA:
- 2 cartofi potriviti
- bureti de fag - pleurotus ( hribi sau ciuperci)
- 3/4 cana bulion
- un catel de usturoi
- 2 linguri ulei de masline condimentat ( reteta aici )
- cateva foi de salata
- 2 foi de varza cruda
- o rosie
- un castravete
- o ceapa mica
- sare

PREPARARE:
Punem intr-o tigaie cartofii taiatii fidelute subtiri cu apa si cele 2 linguri ulei condimentat si punem capacul. Cand sunt gata adaugam 3 palarii mai mari de bureti de fag( sau pleurotus cum se mai spune) fierte si taiate fideluta si lasam sa se prajeasca un pic impreuna cu cartofii. Intre timp razuim usturoiul , il amestecam cu bulionul si il turnam peste compozitia din tigaie. Lasam 2 min si oprim focul.


ASEZAREA SHAORMEI:
Taiem foile de salata si cele de varza finut. Rosia , ceapa si castravetele le taiem fideluta si le asezam toate la mijlocul clatitei. Presaram putina sare , apoi adaugam compozitia din tigaie si inchidem clatita. Rezulta 2 shaorma.



VA DORESC : POFTA  BUNA !

Comentarii

  1. Mai Dana dar tu chiar te-ai pus de gatit serios nu gluma, bravo!!! Nota 10!!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ce bine arata,trebuie executata,musai,a-mi place foarte mult si reteta de tort de zmeura,multumim de retete,revenim cu impresii dupa ce le-am incercat,cu drag Cerasela

    RăspundețiȘtergere
  3. Am facut retetele ,foarteeee bune ,iar tortul de zmeura lasat de pe o zi pe alta ...o minunatie..de nota 10 :) Cerasela

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos ,Cerasela ! Ma bucur ca ai probat retetele si mai mult ma bucur ca ti-au placut.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

COMBINAREA CORECTA A ALIMENTELOR

NECTAR DE MACESE RAW

LAPTE DE NUCI ROMANESTI