SALATA DE FASOLE




INGREDIENTE:

- 250 g fasole cu bobul foarte mare
- cateva foi de salata verde
- o ceapa rosie
- un ardei rosu

- zeama de lamaie dupa gust
- sare
- 2 linguri ulei de masline
- patrunjel verde

PREPARARE:

Fasolea o punem la inmuiat de seara pana a doua zi. O scurgem de apa, o punem in oala presiune impreuna cu un praf de sare, apa cat sa o cuprinda si o lasam sa fiarba la foc mic, timp de 25 min. Intre timp, taiem ceapa fideluta ,ardeiul bucatele mici si foile de salata. Le asezam intr-un bol , deasupra asezam fasolea scursa se zeama si adaugam sare dupa gust ,2 linguri ulei de masline ,zeama de lamaie si patrunjelul tocat. Amestecam bine si servim !

POFTA BUNA !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMBINAREA CORECTA A ALIMENTELOR

NECTAR DE MACESE RAW

LAPTE DE NUCI ROMANESTI