Combinarea corectă a alimentelor: 1. Apa se bea întotdeauna pe stomacul gol; - nu bea apa niciodată în timpul sau după masă, pentru că diluează sucurile gastrice și astfel întârzie sau chiar inhibă digestia; - consumă toate lichidele înaintea mâncărurilor solide, pentru a nu afecta negativ digestia; 2. Fructele se mănâncă pe stomacul gol și niciodată după masă; - fructele se digera cel mai rapid (în aprox. 15-30 de min.) și o dată consumate după mâncarea solidă, vor trebui să aștepte să fie procesate, timp în care vor fermenta, cauzând indigestie; - mănâncă-le cu o jumătate de oră înainte de masă și la 3-4 ore după masă; 3. Exemple de combinații bune: Salate și frunze + grăsimi/proteine (nuci, semințe, brânză de nuci, uleiuri, avocado, etc.) Salate și frunze + fructe- se combină excelent, cu orice...
MAIONEZA VEGANA CU CAJU Ador aceasta maioneza pt textura si gustul ei . Si ceea ce ma incanta si mai mult este ca o pot folosi la diferite retete . Poate fi folosita la salata de boeuf, salata de telina , salata de ghebe , salata de conopida ,se poate servi alaturi de o ciorba , cu burgheri vegetali sau in diferite combinatii care va vin in minte . INGREDIENTE: - un cartof fiert ( un cartof potrivit ca marime) - 20 g nuca caju - 1/2 cana apa - zeama de la jumatate de lamaie - 100 ml ulei de masline extra virgin sau ulei de floarea soarelui presat la rece - sare neiodata dupa gust PREPARARE: Mixam in blender toate ingredientele pana o obtinem maioneza fina si cremoasa . Daca mai este nevoie mai adaugam putina apa . Se poate adauga ceapa verde si marar verde prospete si se serveste pe paine cu diverse feluri de mancare . VA DORESC : POFTA BUNA !
Salata de ghebe cu maioneza vegana . Azi va prezint o reteta delicioasa incercata de curand , si anume o sala de ghebe cu maioneza vegana , cremoasa si delicioasa ! INGREDIENTE: -Un bol cu ghebe fierte si scurse -un catel usturoi -o mana patrunjel verde ...
Comentarii
Trimiteți un comentariu