PASTA DE MACESE RAW


O pasta extra fina , cu gust dulce-acrisor si ingrediente simple :

- o cana mare de macese coapte (moi) 
- apa de  izvor

PREPARARE:
Curatam macesele de codite si capatul negru si le punem in vasul  blenderului vertical. Adaugam apa cat sa acopere macesele si mixam ,daca mai este nevoie mai adaugam apa. Eu am mai adaugat un pic ca sa le pot mixa bine. Strecuram pasta cu ajutorul unui tifon sau o sita pentru ceai . Pasta de macese este  de  preferat sa o  consumam proaspata sau  o  pastram pentru putin  timp intr-un borcan cu capac  la rece . Daca  vreti  sa  profitati  din  plin  de bogatia  de  vitamine si  de  aroma  se  consuma  ca  atare  fara  a  fi  combinata  cu  nimic  altceva , si  nu  in  timpul  meselor .
 Din pulpa cu seminte ramasa facem suc de macese . Adaugam apa peste  si strecuram bine  prin  tifon pus  peste  o  sita cat  mai  deasa . 


VA DORESC : POFTA BUNA !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

COMBINAREA CORECTA A ALIMENTELOR

NECTAR DE MACESE RAW

LAPTE DE NUCI ROMANESTI