PASTA DE MACESE RAW
O pasta extra fina , cu gust dulce-acrisor si ingrediente simple :
- o cana mare de macese coapte (moi)
- apa de izvor
PREPARARE:
Curatam macesele de codite si capatul negru si le punem in vasul blenderului vertical. Adaugam apa cat sa acopere macesele si mixam ,daca mai este nevoie mai adaugam apa. Eu am mai adaugat un pic ca sa le pot mixa bine. Strecuram pasta cu ajutorul unui tifon sau o sita pentru ceai . Pasta de macese este de preferat sa o consumam proaspata sau o pastram pentru putin timp intr-un borcan cu capac la rece . Daca vreti sa profitati din plin de bogatia de vitamine si de aroma se consuma ca atare fara a fi combinata cu nimic altceva , si nu in timpul meselor .
Din pulpa cu seminte ramasa facem suc de macese . Adaugam apa peste si strecuram bine prin tifon pus peste o sita cat mai deasa .
Din pulpa cu seminte ramasa facem suc de macese . Adaugam apa peste si strecuram bine prin tifon pus peste o sita cat mai deasa .
VA DORESC : POFTA BUNA !
Comentarii
Trimiteți un comentariu