Pages

.

marți, 4 februarie 2014

PASTA DE MACESE RAW


O pasta extra fina , cu gust dulce-acrisor din trei ingrediente simple :

- macese o cana mare
- miere 3 linguri
- apa

PREPARARE:
Curatam macesele de codite si capatul negru si le punem in vasul  blenderului vertical. Adaugam apa cat sa acopere macesele si mixam ,daca mai este nevoie mai adaugam apa. Eu am adaugat un pic ca sa le pot mixa bine. Strecuram pasta cu ajutorul unui tifon sau o sita pentru ceai si amestecam cu miere. Eu am pus doar trei linguri de miere , daca doriti mai dulce puteti adauga mai multa . Amestecam bine pana se incorporeaza mierea . Din semintele ramase facem nectarul de macese . Adaugam apa peste ele si le strecuram bine . Pasta de macese o pastram intr-un borcan cu capac si o punem la rece.


VA DORESC : POFTA BUNA !

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu