BUDINCA DE CIOCOLATA LA PAHAR ( RAW )
Ingrediente :
- o nuca de cocos proaspata
- 8 linguri seminte de chia rasnite
- 2 inguri miere cristalizata
- 2 linguri carob
- semintele unei jumatati de pastaie vanilie
- un varf lingurita de scortisoara
Din Pulpa de cocos am facut lapte asa:
Am curatat pulpa de coaja maro si am taiat-o bucatele mici , am adaugat in blender impreuna cu 500 ml apa . Am mixat bine , apoi am strecurat pulpa si am adaugat laptelui 2 linguri miere cristalizata si am mixat putin pt a se incorpora mierea. Apoi am amestecat cu 2 linguri carob, semintele de la jumatate pastaie de vanilie , putina scortisoara si semintele de chia macinate . Cand punem semintele de chia amestecam bine pt a nu se face cocoloase. Dam budinca la frigider pt 20- 25 min . Inainte de servire ornam dupa gust si servim cu fructe proaspete . Noi am servit cu banana dar e ideal cu capsuni , zmeura , rodie , kiwi , etc.
De precizat ca ingredientele de mai sus sunt pt 4 persoane .
POFTA BUNA !
Comentarii
Trimiteți un comentariu